Ετικέτες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στιγμές ζωής. . . με μια λέξη σε ένα κάδρο

Βλέποντας την παρακάτω εικόνα στο διαδίκτυο, σκέφτηκα πως να κρατήσουμε περασμένες αγαπημένες στιγμές με μια λέξη μέσα σε ένα κάδρο . . .


Είναι επίσης και μια όμορφη ιδέα για να
περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα με τα παιδιά.

Θα χρειαστείτε σίγουρα μικρές φωτογραφίες των παιδιών ή και με όλη την οικογένεια μαζί ή και με τους αγαπημενους τους φίλους.

Μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο χρωματιστό χαρτόνι ή ακόμα και ένα κομμάτι ξύλο νοβοπάν (στο praktiker θα το βρείτε οικονομικά και σε όποιες διαστάσεις εσείς το θέλετε). Στη περίπτωση που πάρετε το ξύλο μπορείτε ή να το βάψετε με ακρυλικό χρώμα της επιλογής σας ή να κολλήσετε με ατλακόλλα (θα τη βρείτε στα jumbo) το χρωματιστό χαρτόνι ή και ένα αγαπημένο ύφασμα. 

Έπειτα, θα πρέπει να σχεδιάσετε κάποια αγαπημένη λέξη ή και το όνομα του παιδιού. Αν δυσκολεύεστε να σχεδιάσετε τη λέξη υπάρχουν στην αγορά στένσιλ γραμμάτων ή ακόμα πιο οικονομικά εκτυπώνετε σε Α4 χαρτί το κάθε γράμμα ξεχωριστά και πάνω σε αυτό κολλάτε σιγά σιγά τις φωτογραφίες που έχετε επιλέξει. 

Στη συνέχεια κολλάτε τα έτοιμα με τις φωτογραφίες γράμματα στο χαρτόνι ή το ξύλο και είναι έτοιμο το έργο σας να το κρεμάσετε. Για να το κρεμάσετε μπορείτε να βάλετε μια πολύ ωραία φαρδιά κορδέλα και να κάνετε στο χαρτόνι από μια τρυπούλα δεξιά και αριστερά και να τη περάσετε ενώ στο ξύλο να βάλετε δύο καρφάκια και να τη δέσετε. 

Μπορείτε επίσης και να το κορνιζάρετε όπως τα κάδρα του σπιτιού σας για να μην χαλάσουν οι φωτογραφίες. 

Δεν ξέρω αν σας αρέσει η ιδέα, ή αν βοήθησα με το τρόπο που εγώ το σκέφτηκα. Ίσως εσείς βρείτε ένα καλύτερο τρόπο για να κρατήσετε τις καλύτερες στιγμές σας με μια λέξη μέσα σε ένα κάδρο . . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου