Ετικέτες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μεταποίηση ... φορεματάκι από T-shirts

Με τέτοια κρίση δεν είναι να πετάμε τίποτα. Τώρα που φτιάχνετε τις ντουλάπες σας, σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια μπλουζάκια που δεν σας κάνουν. Πιο κάτω αναλυτικές οδηγίες μας δείχνουν πως αυτές τις μπλούζες μπορούμε να τις κάνουμε φόρεμα. 
Βέβαια οι οδηγίες είναι για να φτιάξουμε ένα φορεματάκι για μικρό κοριτσάκι.
Γιατί εμείς δεν είμαστε μήπως μικρά κοριτσάκια . . . ? Δεν με χαλάει καθόλου να φτιάξω ένα και για μένα ... Εσάς . . . ? 
tshirt-dressΜε την ιδέα της I am Momma, Hear me Roar, συνδυάζει πολλά μπλουζάκια που δεν κάνουν πια στην κόρη της για να της φτιάξει φορεματάκι.




.

tshirt-dress-large Όπως θα δεις στις αναλυτικές οδηγίες του άρθρου, παίρνεις 6 παλιά μπλουζάκια και κόβεις 2 λωρίδες (μια για εμπρός και μια για πίσω) ύψους περίπου 15 εκατοστών.

Θα κρατήσεις το πάνω μέρος με τα μανίκια μιας μπλούζας, και από κάτω θα βάλεις τα κομμάτια που έκοψες από τα άλλα μπλουζάκια. Για το τελευταίο κομμάτι χρησιμοποίησε το κάτω μέρος μιας μπλούζας για να μην χρειαστεί να το στριφώσεις.

Το φόρεμα θέλεις να ανοίγει λίγο προς τα κάτω, οπότε τοποθέτησε έτσι τα κομμάτια σου ώστε τα φαρδύτερα να είναι προς τα κάτω. Αν χρειαστεί, κόψε ότι περισσεύει.

Ράψε τα διαφορετικά κομμάτια και το φορεματάκι σου είναι έτοιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου