Ετικέτες

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το δικό σας οικογενειακό δέντρο

Ένα οικογενειακό δέντρο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας απλά με το ιστορικό της οικογένειάς σας, χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα τοίχου τα οποία θα τα παραγγείλετε από μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτοκόλλητα τοίχου
Μπορείτε επίσης να πείτε σε κάποιον που ξέρει, να σας σχεδιάσει το . . . .
οικογενειακό σας δέντρο ή να το κάνετε τους μόνοι σας από το χαρτί, ύφασμα ή κάτι παρόμοιο.

Ένα οικογενειακό δέντρο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δείξετε την οικογενειακή κληρονομιά σας. Μπορεί να ενισχύσει τα δεσμά της οικογένειά σας, θυμίζοντάς τους που ήρθαν, καθώς επίσης να βλεπουν αγαπημένα πρόσωπα, είτε αυτά είναι στην ζωή είτε, για ένα παραπάνω λόγο, έχουν πεθάνει.

Για να ξεκινήσετε το οικογενειακό δέντρο σας θα πρέπει να ξεκινήσει με τον εαυτό σας. Συμπληρώνοντας ένα γενεαλογικό διάγραμμα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Θα μπορούσε να ξεκινήσει από κάτω προς τα πάνω ή από τα αριστερά προς τα δεξιά. Βάλτε μια γραμμή για το όνομά σας στο κέντρο της σελίδας, είτε στο κάτω μέρος ή στη δεξιά πλευρά. Στη συνέχεια, σχεδιάσετε μια γραμμή και βάλτε πάνω το όνομα του πατέρα σας. Στη συνέχεια, να σχεδιάσετε μια γραμμή για το όνομα της μητέρας σας. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο για τον πατέρα και τη μητέρα του πατέρα σας και για τον πατέρα και τη μητέρα της μητέρας σας. Συνεχίστε να κάνετε το ίδιο για τους παππούδες σας και τους προπαππούδες και άλλους προγόνους σας. Συμπληρώστε με την απαραίτητη φωτογραφία το κάθε όνομα.

Οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν . . .






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου